5 praktikus karácsonyi ajándék ötlet

Ezzel az írásommal azoknak szeretnék segíteni, akik még gondolkodnak a karácsonyi ajándékok beszerzésén. Hasznosat, tetszetős és hosszú távra szóló ajándékot adni nem könnyű, de nem is lehetetlen. Csak egy kis kreativitás kell hozzá.

  1. Hajszárító

A hajszárító tinédzser lányok, anyukák, nagymamák kedvenc ajándéka lehet. Egy „külön bejáratú” azaz saját hajszárító, amit nem bitorolnak el a család férfi tagjai, még inkább szuper lehet! A Sencor SHD 6800RG típusú hajszárítót a férfiak biztosan nem fogják a kezükbe venni, mivel eléggé lányos megjelenése van. 2300 wattos teljesítményével igazán hatékony szárításra képes. Sőt, mivel ionizáló funkcióval is rendelkezik, ezért az átlagosnál gyorsabban száríthatják vele a hajukat a hölgyek. Frizurakészítéshez is ideális lehet, mivel diffúzor is van hozzá, ami segít a göndör tincsek megszelídítésében. Persze, ha nyílegyenes hajat szeretnél, akkor inkább egy hajvasalóval vedd kezelésbe a hajad.

shd_6800rg.jpg

  1. Rúdporszívó

Az állóporszívók között egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a rúdporszívók, mert kecsesek, szexik és könnyűek. A Sencor SVC 7315TI „kettő az egyben” kialakítású, szóval lehet használni morzsaporszívóként és álló porszívóként is. 150 wattos villanymotorja valamennyi padlótípussal elboldogul és egy feltöltéssel akár 30 percen keresztül lehet használni. A kézi egysége könnyű, kevesebb, mint egy kilogramm, így az asztalon, vagy a kanapén maradt morzsák könnyen összeporszívózhatók.

svc_7315ti.jpg

  1. Tetszetős szénsavastó gép

Bár sokan most próbálnak még csak informálódni a jövő évben életbe lévő PET-visszaváltásról, én azt mondom, hogy egy otthoni szénsavasívíz készítő géppel tökéletesen megoldható az üdítőkészítés, legyen szó ízesített, vagy csak sima szénsavas frissítőkről. A SodaStream idei újdonsága az ART-készülék, ami szerintem olyan, mint egy sörcsap. Bármilyen konyhába tökéletesen illik. Egy szénsavasító patronnal 60-80 liternyi üdítőt készíthetünk és mivel újratölthető műanyag palackja van, így nem kell gondot fordítani az elhasznált PET-palackok gyűjtögetésére sem.

sodastream-art-sparkling-water-maker-1647965217.jpg

  1. Egészséges főzéshez

A forrólevegős fritőz a sütés egészséges alternatívája. A Sencor újdonsága, az SFR 5340GB komoly, 1300 wattos teljesítménnyel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy bekapcsolás után mindössze néhány perc után készen álljon a sütésre. 3,5 literes kapacitású kosarában gond nélkül készíthető hasábburgonya, hal, zöldség, vagy bármi egyéb más. Az edzett üvegből készült sütőkosár ráadásul tapadásmentes felülettel és hideg érintésű fogantyúval van ellátva, így nem égeti meg a kezünket, ha megfogjuk, ráadásul takarítani is könnyebb.

sfr_5340gb.jpg

  1. Kávérajongóknak

Ha a megajándékozni kívánt személy szereti a kávékat profi szinten elkészíteni, akkor érdemes lehet meglepni egy belevaló és tetszetős kávéfőzővel. A Sage SES450BSS kis helyen is elfér, ezért is hívják Bambinónak. Mivel karos kávéfőző, ezért 18-22 grammnyi frissen őrölt szemes kávé adagolható a karjába, ami egy finom eszpresszó elkészítéséhez szükséges mennyiség. A készülék a gőzfúvóka révén latte arthoz szükséges mikrobuborékos tejhabot is képes elkészíteni.

ses450bss.jpg

Bízom benne, hogy sikerült néhány jó ötletet adnom a karácsonyi ajándékvásárláshoz. Ha neked is van valamilyen tuti jó ajándékötleted mindenképpen írd meg komment formájában!